Marius

Fotograaf, webdesigner, 'mediamuis'

Ik ben een afgestudeerd fotograaf uit Twente met een passie voor grafische vormgeving, animatie, kunst, film en fotografie.
Al sinds 2014 ben ik werkzaam als ZZP'er en (privé) leraar fotografie (en Photoshop!).

Bezig zijn met beeld maakt mij gelukkig, helemaal als ik iemand mee kan nemen in het creatie proces en een 'visie' nóg beter kan verwerkelijken dan gedacht.

Mijn liefde voor beeldtaal deel ik graag, betaalbaar en met transparantie en eerlijkheid op de eerste plaats.  

Eerlijkheid

In mijn ervaring zijn 'mooie praatjes' en onnodige kosten de norm geworden in het dagelijkse bedrijfsleven. Daar sta ik niet achter. Ik geloof in eerlijkheid en transparantie bij elke dienst die ik lever, korte- of lange termijn.

Met deze 'visie' heb ik 'Mediamuis' opgericht, zodat ik zelf de controle behoud en deze eerlijkheid en transparantie altijd kan beloven in elke situatie, voor elke klant.

Betrokkenheid

Bij opdrachten of diensten denk ik altijd mee met de klant en staan alle opties open om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
Dat vraagt soms wat extra tijd en aandacht, maar juist daarmee worden projecten gerealiseerd die écht indruk maken.

Telefoontjes, appjes, ideeën, ook buiten de huidige opdracht(en), zijn dan ook nooit een probleem bij Mediamuis. Zo houden we goed contact samen.

Passie

Mijn liefde voor beeld deel ik graag in mijn cursussen of d.m.v. mijn vele diensten, zoals reclamewerk, fotografie of (web)design.

Natuurlijk ben ik niet de enige die probeert van zijn hobby zijn werk te maken. Wel denk ik dat ik één van de weinige ben die écht de tevredenheid van cursisten of klanten als allerhoogste prioriteit heeft. Met een fijne samenwerking worden de beste resultaten behaald.

Mediamuis-Twente-Zenderen-digitaliseren-oude-videobanden-vernieuwen-twente-overijssel-hengelo-borne

Mediamuis realiseert websites, uitingen, digitalisering en workshops voor betaalbare prijzen.

Mail. info@mediamuistwente.nl
Tel / WhatsApp. 06 18 36 44 56
KvK. 721 291 58
Bank. NL71 ASNB 0781 2203 27
Locatie. Zenderen

© Mediamuis 2024 - Privacy beleid
Adobe™ Photoshop™ en Adobe™ Camera Raw™ (ACR) zijn geregistreerde handelsmerken of handelmerken van Adobe in de Verenigde Staten en / of andere landen.
"DE ESSENTIËLE BASIS VAN ADOBE™ PHOTOSHOP™ CC VOOR (BEGINNENDE) FOTOGRAFEN" IS NIET GEAUTORISEERD, GOEDGEKEURD OF GESPONSORD DOOR ADOBE, UITGEVER VAN CAMERA RAW EN PHOTOSHOP.